OH TIDAK .

bercerite tentang lawak kali niyh, aku dan team aku kalah dalam GAME pagi tadi, hhaahhaa . semangat kesukanan yang teramat tinggi yang membuatkan team kami kalah . . =) . . apa nak wat, kami tidak sehebat mana, yang penting penyertaan dan percubaan. (style owng dah kalah mcm ni lah) . baru jew bangun dari tidow niyh setelah awal2 suboh tadi dah bangun, n agak blurr, sesajew jew menaip kat blog niyh. malam kang aku update lagi kot dengan 1 kisah lagi. salam . . =)

0 comments:

Catat Ulasan

thanksz responded it !
see ya !

EXCHANGE LINK

Dikuasakan oleh Blogger.

OTHERS CONTACT LINK

CLICK AT LINK KAYH ! !

YM
triplesic_999

myspace

tagged

friendster

facebook


YAHOO MESSENGER




* triplesic_999@yahoo.com *

ABOUT ME

Foto saya

seorang yang mudah mesra, agak periang dan sensitiv. tidak suka penipuan dan sedang belajar dan meningkatkan diri menjadi seorang insan .

My Followers

COLLAGE

Halaman

Blog Archive

POPULAR POSTS

GILE - GILE

Hujan - Ke Selatan (2012)