BURINK

hu3, buhsan jew ari sabtu niyh, ta der aktiviti yang nak dibuat, susah nak wat paper kalau ta berduit kan . ? moral of the borink, aku tengah usaha cari part time, kat maner2 pon ta kesah, asal leyh kejew, dapat duit, n dgn der duit, ta ar buhsan sgt idop aku niyh, hahahahaha . korang2 kalau der lobang part time, bg2 ar tau aku yek, he3, sesajer jew nak menulis kat dalam blog niyh ha. =), ta tau nak wat pew, otak pon serabot jew, hurm, wish my team CACIXNG FC leyh g jauh untuk pertandingan futsal rakan muda lembah pantai esok. =)

0 comments:

Catat Ulasan

thanksz responded it !
see ya !

EXCHANGE LINK

Dikuasakan oleh Blogger.

OTHERS CONTACT LINK

CLICK AT LINK KAYH ! !

YM
triplesic_999

myspace

tagged

friendster

facebook


YAHOO MESSENGER




* triplesic_999@yahoo.com *

ABOUT ME

Foto saya

seorang yang mudah mesra, agak periang dan sensitiv. tidak suka penipuan dan sedang belajar dan meningkatkan diri menjadi seorang insan .

My Followers

COLLAGE

Halaman

Blog Archive

POPULAR POSTS

GILE - GILE

Hujan - Ke Selatan (2012)