kebllurrriuan ? =)

tetiber aku rase malam niyh aku rindu sangat-sangat kat dia, erm, entahlah napa, teringat balik time 1 ketika dulu kiteorang sangat rapat, bilew2 mase same je, tapi . . . . sekarang sume nyer sudah berubah, sumua tu tingall kenangan atau mungkin tidak berterusan, tak tahu nape, mana sila, apa sumer, tpi aku sangat rindukan semua tu. mungkin dia dah bertemu seseorang yang boleh rapat lagi dengan dia, aku dah tak dipedulikan sangat, aku pon ta paham, die terlalu sibuk dengan seharian yang dia lalui, aku paham situasi, dan bende tu wat aku lagi jauh dari die, aku pening, keliru, rindu. merepek apew pon aku dah tak tahu, hu3 . . .

0 comments:

Catat Ulasan

thanksz responded it !
see ya !

EXCHANGE LINK

Dikuasakan oleh Blogger.

OTHERS CONTACT LINK

CLICK AT LINK KAYH ! !

YM
triplesic_999

myspace

tagged

friendster

facebook


YAHOO MESSENGER




* triplesic_999@yahoo.com *

ABOUT ME

Foto saya

seorang yang mudah mesra, agak periang dan sensitiv. tidak suka penipuan dan sedang belajar dan meningkatkan diri menjadi seorang insan .

My Followers

COLLAGE

Halaman

Blog Archive

POPULAR POSTS

GILE - GILE

Hujan - Ke Selatan (2012)