MANCHESTER UNITED NEW KIT 2010-2011


nilah design terbaru untuk team pebret aku niyh . =) .
ni baju HOME untuk musim 2010-2011 ni.
design yang agak simple , tapi tetap menyerlah. hehehe.
aku pastikan aku dapat miliki baju niyh sendiri. =)
kat bawah niyh ader lah serber sikit per yang er kat baju niyh,
sponser baru man u AON . AIG dah lingkup, hahahaha . .
maksud AON niyh iyalah - APPLICATION-ORIENTED NETWORKING
kire mcam syarikat insurance n macam2 agi lah . =) .
jum2 fan MAN U, beli ori, baru RM349.99 jew kat nike.
beli ori ar baru best . =)



0 comments:

Catat Ulasan

thanksz responded it !
see ya !

EXCHANGE LINK

Dikuasakan oleh Blogger.

OTHERS CONTACT LINK

CLICK AT LINK KAYH ! !

YM
triplesic_999

myspace

tagged

friendster

facebook


YAHOO MESSENGER




* triplesic_999@yahoo.com *

ABOUT ME

Foto saya

seorang yang mudah mesra, agak periang dan sensitiv. tidak suka penipuan dan sedang belajar dan meningkatkan diri menjadi seorang insan .

My Followers

COLLAGE

Halaman

Blog Archive

POPULAR POSTS

GILE - GILE

Hujan - Ke Selatan (2012)