81 HARI KE WORLD CUP



aku ta sabar nak tggu world cup kali ini. mengikut countdown 81 hari jew lagi jew world cup nak mule, ta sabar siot, huhuhu, team maner lah yang bakal menonjol tahun niyh kan . ?
seperti biasa, aku fan ENGLAND, hehehehe. .
sape2 ta ske england, der aku kesah ? hehehe .
2nd team aku spain. kenapa ? sebab care main n skill yang bagus.
nape ta brasil ? ermmm...
ramai dah pilih brasil, mmg ikot samba mmg diorang gempak, lau ikot taktikal,
ta kemana pon diowng .
hehehehe, good luck england !!

p/s : lau lah bagus ader negara tanah airku . =(


kat bwah niyh group table unbtuk team2 dalam world cup niyh .
pilih lah maner group kowang . =)



0 comments:

Catat Ulasan

thanksz responded it !
see ya !

EXCHANGE LINK

Dikuasakan oleh Blogger.

OTHERS CONTACT LINK

CLICK AT LINK KAYH ! !

YM
triplesic_999

myspace

tagged

friendster

facebook


YAHOO MESSENGER




* triplesic_999@yahoo.com *

ABOUT ME

Foto saya

seorang yang mudah mesra, agak periang dan sensitiv. tidak suka penipuan dan sedang belajar dan meningkatkan diri menjadi seorang insan .

My Followers

COLLAGE

Halaman

Blog Archive

POPULAR POSTS

GILE - GILE

Hujan - Ke Selatan (2012)