memories 3/12/2009

hari nih aku dengan die spent time at time square . . happy gilew lah . . men bowling , masok cosmo world , kejang jap ar kaki niyh hadap roller coster n memacam bende lagi yang leyh cabut nyawa aku . . hahahaha , orang lemah semangat la katekan . . bukan ta gentel . . nak naek uh jew ase takot . . bilew dah naek aku lah paling sukew . . hahahahaha . . aku seronok bile bersama die , uda , dan kawan uda as . .enjoy lah ngn korang . . hehe , bilew lah tibe masenye lagi tuk enjoy enjoy agi ngn dear . . miss u dear . . . . . . .

balik jew dari ts , kepala aku niyh macam kene ketuk ngn hammer yang triple H sllu pkai uh , huhuhuu , berdengung gilew , pening yang amat , balik mkn , bubp , titon . . sedar2 dah maghrib . . hu3 . . solat . .

pas uh dapat call dari faris , plan malam niyh jadi ke x . ? nak tau pew plan . ? haaaa . . .kiteorang der plan nak wat bbQ malam uh , layan beb , paling sedap ayam bulat ar , pergh , dah ar besau2 , cukup ase , kene lah ngn sos cili thai , mmg melambung arh , hehehehe , ijam bawak daging , sama lah mcm akuh , faris bawak kerang , n udang ,
yang laen sumer bawak perot n mulut2 yang kecoh . .
neway , hapening ah . . .
hu3 , dalam aku nyew jadual dalam bulan 12 niyh ,
banyak dah aktiviti hujung minggu yang disusun , banyak member2 kawen ,
hu3 , sumer dah kawen , terasa mcm akuh pon nak kawen ,
hahahahaha . .
tapi ta kowt , ta ready doe . gilew bnyk tanggung jawab , nak enjoy puas2 . . ada jodoh kawen lah
papew pon tggu my sis langsung dulu . .
hehehehehe . .
cepat2 sis , adik da ta sabau niyh . .
hahahahaha . .

agak kurang best sket ar cite2 niyh bab ta da pic . .
hu3 , lau der pic dapat sket gambaran kat kowang2 an . ta pew lah .
aku pon sekadar sajer nak menulis malm niyh . .
ta dapat nak tidow lak . . hu3 . .
bye

0 comments:

Catat Ulasan

thanksz responded it !
see ya !

EXCHANGE LINK

Dikuasakan oleh Blogger.

OTHERS CONTACT LINK

CLICK AT LINK KAYH ! !

YM
triplesic_999

myspace

tagged

friendster

facebook


YAHOO MESSENGER




* triplesic_999@yahoo.com *

ABOUT ME

Foto saya

seorang yang mudah mesra, agak periang dan sensitiv. tidak suka penipuan dan sedang belajar dan meningkatkan diri menjadi seorang insan .

My Followers

COLLAGE

Halaman

Blog Archive

POPULAR POSTS

GILE - GILE

Hujan - Ke Selatan (2012)