KEBOSANAN

kebosanan telah melanda, so ternampak la bnda ni, so copy je la. n try buat.cm menarik je..hehe

1. apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
baju QUICKSILVER


2. apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?

FAMILY

3. dimanakah tempat impian perkahwinan kamu?
DALAM LAUT , hahaha

4. berapa lama hubungan kamu berkekalan?

wat mase niyh ta da , tapi dulu 3 thn

5. dimanakah restoran terakhir kamu makan malam?
kat YAM TOMYAM , JLN PUCHONG . haha

6. suka bawak kereta/motor
kereta lah.kalau boleh nk bawak kereta api.haha

7. namakan buku terakhir yang kamu beli

BUKU NOTE .

8. apakah nama penuh kamu?

MOHD HAFIZY MOHAMMAD KODARI

9. kamu lebih senang dengan ayah atau mak?

MAMA , LUV my MOMS

10. namakan seseorang yang ingin kamu jumpa dalam hidup kamu buat pertama kalinya

ANAK AKUH . ? hahahaha

11. sebutkan 4 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu

bulat , ziema , syaril , faris

12. adakah kamu mencuci pakaian sendiri?

ta , bese mama basuh . huhuhu . .

13. tempat yang paling seronok yang kamu mahu pergi
dalam malaysia jew , GENTING

15. 5 perkara yang amat saya gilai

handphone , laptop , game , music , baju

16. pelukan atau ciuman?
BOth.

17. 8 perkara yang sering diucapkan
AKU MAHU BERUBAH !

18. 8 buah buku yang baru dibaca?

sume buku final exam.hehe

19. 8 lagu yang boleh saya dengar berulang kali

republik - hanya ingin kau tahu
d'masiv - merindukanmu
samudera - silaturahim
akon - be with you
demi volatte - this is me
bittersweet - capital E
bunkface - fine
neyo - mad

20. guna handphone ape??

ta pakai . dah buang !

21. guna wallet macam mana rupanya??
biase je, LEVIS

22. guna apa untuk update blog?
laptop , cc


0 comments:

Catat Ulasan

thanksz responded it !
see ya !

EXCHANGE LINK

Dikuasakan oleh Blogger.

OTHERS CONTACT LINK

CLICK AT LINK KAYH ! !

YM
triplesic_999

myspace

tagged

friendster

facebook


YAHOO MESSENGER




* triplesic_999@yahoo.com *

ABOUT ME

Foto saya

seorang yang mudah mesra, agak periang dan sensitiv. tidak suka penipuan dan sedang belajar dan meningkatkan diri menjadi seorang insan .

My Followers

COLLAGE

Halaman

Blog Archive

POPULAR POSTS

GILE - GILE

Hujan - Ke Selatan (2012)