NEW SEMESTER

wahhh , sekarang bermulanya semester ke-7 aku . 
untuk pengetahuan , aku ader berbaki 1 semester jer lagi !!
yeayh , aku nak hampir complete my studies !!!
ta sabar siot !!
niyh time masing - masing ngah serabot nak pilih subject ;

subject - subject yang aku register untuk sem niyh ialah ; 

 3D Animation
 Digital Photography
 Digital Effects & Compisiting
-Principle Of Advertising

so , aku dah berhenti kerje untuk semester niyh .
aku nak tumpu 101% untuk naikkan CGPA aku . 
focus , focus , FOCUS , focus dan focus
harap - haraplah aku ta lari dari target aku .

so , doakan aku untuk semester ini . 
~amin~

4 comments:

Cik Nur Ezzati Manor 26 Januari 2011 1:50:00 PG MYT  

nape 101 jek abg oiii. lebey laa cykit. tak cukup tuh ;)

Midi 26 Januari 2011 1:56:00 PG MYT  

yelah.. x sabr nk abes..

ieman 28 Januari 2011 2:02:00 PTG MYT  

waaa !
FOCUS oke . good luck !

Ezzy 30 Januari 2011 3:26:00 PG MYT  

zaty ; cukup lah tu , lebeyh komitmen , lau lebih sangat , ta termampu , susah juga ??

midi ; hehehe , biasa bro . .

ieman ; thankszzz

Catat Ulasan

thanksz responded it !
see ya !

EXCHANGE LINK

Dikuasakan oleh Blogger.

OTHERS CONTACT LINK

CLICK AT LINK KAYH ! !

YM
triplesic_999

myspace

tagged

friendster

facebook


YAHOO MESSENGER




* triplesic_999@yahoo.com *

ABOUT ME

Foto saya

seorang yang mudah mesra, agak periang dan sensitiv. tidak suka penipuan dan sedang belajar dan meningkatkan diri menjadi seorang insan .

My Followers

COLLAGE

Halaman

Blog Archive

POPULAR POSTS

GILE - GILE

Hujan - Ke Selatan (2012)