Berjalan bukan Berlari

Salam semua , 
sahaja ajer letak title macam tu , hehehe , 
bukan ape - ape pun, just sahaja nak mengupdate .
hehehehe

hari ini , lepas jer aku abis kelas photography ,
rocky lah ajak jalan - jalan at times square lak
niatnyer 
nak usha - usha DSLR , nak survay market untuk D90 , D3100 , dan D7000
sebelum usha - usha , p lepak Mc'D jups . .

set yang di oder ; Quaterpunder (M) set . hehehe , rocky lah aku amik Prosperety (B)

licin wooo . . hehehehehe

kenyang dah , bermula lah perjalanan . . 
mula - mula pergi nikon center untuk amik broucher . . 
pastu barulah berjalan - jalan mencari bende tu . . 

dan hasilnya

 
                                  D 3100 - RM 2090.00                       D 5000 - RM 3499.00


                                D 90 - RM 3400.00                              D 7000 - RM 4999.00


itu price untuk NIKON
harga tu adalah harga full KIT , bukan body sahaja . .

     EOS 550D = RM 3800.00                EOS 7D = RM 4999.00

                                                  EOS 60D - RM 3999.00

bukan murah bende ni , 
so otak agak pening bile merancang untuk beli . 
al-maklum
student kan , mak bapak bukan orang senang . xoxoxo . . 
aper2 pun , survay ni bukan untuk aku . 
aku sajer nyelit . . 
hahahaha . . niyh sumer rocky lah punyer pasal . . 
best - best . . . 


****HARGA-HARGA TIDAK TETAP ; INI HANYA HARGA YANG AKU SURVEY KAT TIMES SQUARE****

0 comments:

Catat Ulasan

thanksz responded it !
see ya !

EXCHANGE LINK

Dikuasakan oleh Blogger.

OTHERS CONTACT LINK

CLICK AT LINK KAYH ! !

YM
triplesic_999

myspace

tagged

friendster

facebook


YAHOO MESSENGER




* triplesic_999@yahoo.com *

ABOUT ME

Foto saya

seorang yang mudah mesra, agak periang dan sensitiv. tidak suka penipuan dan sedang belajar dan meningkatkan diri menjadi seorang insan .

My Followers

COLLAGE

Halaman

Blog Archive

POPULAR POSTS

GILE - GILE

Hujan - Ke Selatan (2012)