KONSERT TM @ DATARAN MERDEKA

semalam aku ngn bulat p dataran merdeka. TM der lancarkan 1 produk baru dengan kerjasama dari kerajaan MALAYSIA kat dataran merdeka. so aku nyelit pergi jew, sbb buhsan dan ta tau nak wat apew. dok belek FB n nampak wall post FARA FAUZANA (dejayy HOT FM tu) cakap der konsert kat dataran, konsert tm, lagi2 die cakap ader bunkface =) . mmg aku teros2 siap and pergi saner. sampai dalam kol 8.30PM dok layan bnde2 yang ader kat saner, n terlancar nyer HIGH SPEED BROADBAND terbaru dari TM yang berbunyi UNIFI. dirasmikan sendiri oleh perdana menteri ke 6 kita, Dato Sri Najib.


tepat lam kol 10 macam uh, segala perasmiaan abis, dan saat aku tggu untuk bunkface perform melonjak2 pas konsert dah start, pembukaan artis tah dari hong kong, saper tah, 2nd AIZAT, 3rd BUNKFACE, 4th FAIZAL TAHIR, 5th POP SHUVITT . lam kol 1AM baru lah konsert abis.


aku sedeyh sikit sbb camera ta da nak tangkap pic, hp pon dah ilang, lau tak aku dah upload masuk dah, hehehe. paper pon, layan gilew BUNKFACE !! =) . . yang ta leyh tahan, time die bawak lagu through my window, bunga api kuar. perhh, mmg ta leyh lupe !! :D



(amik gambar dari fara fauzana, niyh lah konsert tu, aku der lah dalam puluhan owang kat belakang tu . . )

0 comments:

Catat Ulasan

thanksz responded it !
see ya !

EXCHANGE LINK

Dikuasakan oleh Blogger.

OTHERS CONTACT LINK

CLICK AT LINK KAYH ! !

YM
triplesic_999

myspace

tagged

friendster

facebook


YAHOO MESSENGER




* triplesic_999@yahoo.com *

ABOUT ME

Foto saya

seorang yang mudah mesra, agak periang dan sensitiv. tidak suka penipuan dan sedang belajar dan meningkatkan diri menjadi seorang insan .

My Followers

COLLAGE

Halaman

Blog Archive

POPULAR POSTS

GILE - GILE

Hujan - Ke Selatan (2012)