MANCHESTER UNITED KIT 2012/2013 HOME/AWAY


Ni aku tak berapa pasti lah betul atau tak, lau aku tanya cik google jer, result ni jer keluar. 
So aku kasi edit sket n masuk lam posting aku, hahaha, lama aku ta post sini, so nak buat cerita, kasi masuk jer laa . . =) . . 

0 comments:

Catat Ulasan

thanksz responded it !
see ya !

EXCHANGE LINK

Dikuasakan oleh Blogger.

OTHERS CONTACT LINK

CLICK AT LINK KAYH ! !

YM
triplesic_999

myspace

tagged

friendster

facebook


YAHOO MESSENGER




* triplesic_999@yahoo.com *

ABOUT ME

Foto saya

seorang yang mudah mesra, agak periang dan sensitiv. tidak suka penipuan dan sedang belajar dan meningkatkan diri menjadi seorang insan .

My Followers

COLLAGE

Halaman

Blog Archive

POPULAR POSTS

GILE - GILE

Hujan - Ke Selatan (2012)