Yahoo Messenger Problem: Macam mana nak keluarkan text yang hilang dalam chat box .

As salam . . 

Kat kawan2 yang ada masalah macam aku ni, aku dah ada jawapan yang terbaik bagi mengatasi masalah ini.
cara yang sangat mudah dan berhasil . . pada yang terkene macam aku, inilah caranya, ikut step pasti dah boleh. Selamat mencuba . .

1. First Run CMD as administrator
2. Copy paste this on CMD and Enter..
regsvr32 jscript.dll
regsvr32 vbscript.dll

 

 


Follow the steps and you're done.  Don't forget to restart your PC. ENJOY to chat in Yahoo Messenger again.!

Tak paham ikot step video ni ..

0 comments:

Catat Ulasan

thanksz responded it !
see ya !

EXCHANGE LINK

Dikuasakan oleh Blogger.

OTHERS CONTACT LINK

CLICK AT LINK KAYH ! !

YM
triplesic_999

myspace

tagged

friendster

facebook


YAHOO MESSENGER




* triplesic_999@yahoo.com *

ABOUT ME

Foto saya

seorang yang mudah mesra, agak periang dan sensitiv. tidak suka penipuan dan sedang belajar dan meningkatkan diri menjadi seorang insan .

My Followers

COLLAGE

Halaman

Blog Archive

POPULAR POSTS

GILE - GILE

Hujan - Ke Selatan (2012)