lamanyer !!

huk3, lamernyer aku ta jenguk aku nyer blog, hu3, ta da maser lah nak menulis, huk3, sibuk ngan final project mase last sem 4 ari uh, hu3, hari niyh, my besday, hohoh, teruk aku kene baling macam2 time aku kerjer tadi, upss, korang mesti ta tau perkembangan aku skunk ?? aku skunk dah kejer, wat part time jer kat KFC, hu3, so nak KFC ?? meh jumper aku, hak3, lau bapak aku nyer lah, hu3, korang2 sumer, ezzy nak adiah . . =P . . paper pon, selamat hari lahit untuk aku !! hahaha . =)

0 comments:

Catat Ulasan

thanksz responded it !
see ya !

EXCHANGE LINK

Dikuasakan oleh Blogger.

OTHERS CONTACT LINK

CLICK AT LINK KAYH ! !

YM
triplesic_999

myspace

tagged

friendster

facebook


YAHOO MESSENGER




* triplesic_999@yahoo.com *

ABOUT ME

Foto saya

seorang yang mudah mesra, agak periang dan sensitiv. tidak suka penipuan dan sedang belajar dan meningkatkan diri menjadi seorang insan .

My Followers

COLLAGE

Halaman

Blog Archive

POPULAR POSTS

GILE - GILE

Hujan - Ke Selatan (2012)