SEDIH !!!

Tuzki Rabbit emoticon

hu3, hari malang buat aku ta abis2 lagi, semalm HP aku leyh hilang lak, dek kebodohan diri sendiri yang ta pandai nak jage barang, leyh lak aku luper nak angkat phone yang akuh letak kat lam bakul motor . ? wawawawa, kesilapan sendiri, aku ta leyh nak wat pa, mule2 mcm der harapan untuk dapat balik, last2 punah, nak tgk CCTV sapew yang rembat, tapi ta leyh, sbb CCTV ta focus pada motor aku dan keadaan video rakaman yang sangat2 gelap, ya allah, sedihnye, lama dah hp uh ngn aku, duit aku beli pakai duit aku 1 kerja dulu lak uh, wawawawa, ase nak nanges, tpi atas kesilapan sendiri, aku diam dan wat2 mcm ta de mender berlaku, tapi hakikatnye aku geram n rase nak tumbuk tepat2 kat muke sape yang amik HP aku tu, hurmmm, semuanye dah ta da, nak wat macam ner, rindu kat HP aku . . .. wawawawa . .

. . NOKIA N81 8GB . .

2 comments:

Marvellous_Myra 18 Mac 2010 2:28:00 PTG MYT  

lor.. hp tu ke dear?? xde geng dah... hm.. tulah... len kali ingt.. hm... ok?

Ezzy 25 Mac 2010 9:09:00 PTG MYT  

wawawawa . . sedeyh !!!

Catat Ulasan

thanksz responded it !
see ya !

EXCHANGE LINK

Dikuasakan oleh Blogger.

OTHERS CONTACT LINK

CLICK AT LINK KAYH ! !

YM
triplesic_999

myspace

tagged

friendster

facebook


YAHOO MESSENGER




* triplesic_999@yahoo.com *

ABOUT ME

Foto saya

seorang yang mudah mesra, agak periang dan sensitiv. tidak suka penipuan dan sedang belajar dan meningkatkan diri menjadi seorang insan .

My Followers

COLLAGE

Halaman

Blog Archive

POPULAR POSTS

GILE - GILE

Hujan - Ke Selatan (2012)