PHOBIA PHONEY !!!



YEZZA !!
akhirnya bunkface dah pon keluarkan album baru . =)
album baru niyh judul die "PHOBIA PHONEY"
PHOBIA PHONEY yang bermaksud, PENIPU BESAR uh aku ta tau ar nape tajuk die macam uh?
best sangat2, aku sebagai fans bunkface niyh, ase sonok dapat tau album baru dah kuar.
hehehehe, dengar citer album niyh adelah koleksi lagu2 lamer diorang time2 album EP dulu,
ape2 pon layan gak,
antara band yang dari bawah and bergerak jauh.
GO BUNKFACE !!



perasmian album yang diadakan kat HARD ROCK cafe sangat2 gempak .
korang nak tgk, g youtube kayh . =)

0 comments:

Catat Ulasan

thanksz responded it !
see ya !

EXCHANGE LINK

Dikuasakan oleh Blogger.

OTHERS CONTACT LINK

CLICK AT LINK KAYH ! !

YM
triplesic_999

myspace

tagged

friendster

facebook


YAHOO MESSENGER




* triplesic_999@yahoo.com *

ABOUT ME

Foto saya

seorang yang mudah mesra, agak periang dan sensitiv. tidak suka penipuan dan sedang belajar dan meningkatkan diri menjadi seorang insan .

My Followers

COLLAGE

Halaman

Blog Archive

POPULAR POSTS

GILE - GILE

Hujan - Ke Selatan (2012)