AKU TA PERCAYA !!

pehh, aku ta caye ar aku leyh NC lam AUDIO VISUAL TECHNIQUE !! damnn arr . . aku nyer marks final ta cukup lak, ni yang membuatkan untuk aku repeat balik paper aku . . NC uh bermakna NOT COMPLTE . . so aku dah RE-SIT exam uh dan alhamdulillah aku leyh jawab 4 da second time . . tggu jew lah result repeat niyh kuar mcm ner . . harap2 lah aku ta dapat NC sekali lagi . . pointer aku sem 3 lepas 2.90 . . hu3 . . jauh nyer untuk kew 4 flats kan . ? doa2kan aku lah melangkah dengan lebih baik setiap sem ea . ? doa korang yang mungkin merubah nasib aku . . =) , hehehehe . . sekarang sem 4 , kesusahan setiap subject dah mule nampak . . so pening2 lalat jap aku . . =)

1 comments:

scha iera 10 Mac 2010 12:02:00 PTG MYT  

ouho,sabar lah menghadapinya! :)

Catat Ulasan

thanksz responded it !
see ya !

EXCHANGE LINK

Dikuasakan oleh Blogger.

OTHERS CONTACT LINK

CLICK AT LINK KAYH ! !

YM
triplesic_999

myspace

tagged

friendster

facebook


YAHOO MESSENGER




* triplesic_999@yahoo.com *

ABOUT ME

Foto saya

seorang yang mudah mesra, agak periang dan sensitiv. tidak suka penipuan dan sedang belajar dan meningkatkan diri menjadi seorang insan .

My Followers

COLLAGE

Halaman

Blog Archive

POPULAR POSTS

GILE - GILE

Hujan - Ke Selatan (2012)