NEW SEMESTER



salam sumer lamer juge aku tak mengupdate blog akuh niyh, just taip n simpan kat draft jew, malas nk posting . . hehehe . . skunk niyh akuh dah masuk ker semester 4 dalam kursus diploma in multimedia application di kuala lumpur metropolitan university.


dalam sem 4 niyh , aku ambik 5 subjek jew. yew lah, setiap sem kredit hours akan naik, so terpaksa amik 5 iaitu :


1 - DADD (DATABASE MANAGMENT)



2- ENGLISH FOR THE WORKSPLACE



3- MULTIMEDIA AUTHORING



4- WEB DESIGNING ANG PUBLISHING



5- ISLAMIC STUDIES



itu sumer lah yang akuh amik untuk semester niyh . . hurm . . dalam sem 4 niyh , geng2 sumer mcm dah suram sikit , ta der meriah sgt mcm dulu, ta tau naper n apew punce . . hu3 . . apapun, selamat berjaya pada rakan2 dalam semester niyh ! akuh doakan korang !!






0 comments:

Catat Ulasan

thanksz responded it !
see ya !

EXCHANGE LINK

Dikuasakan oleh Blogger.

OTHERS CONTACT LINK

CLICK AT LINK KAYH ! !

YM
triplesic_999

myspace

tagged

friendster

facebook


YAHOO MESSENGER




* triplesic_999@yahoo.com *

ABOUT ME

Foto saya

seorang yang mudah mesra, agak periang dan sensitiv. tidak suka penipuan dan sedang belajar dan meningkatkan diri menjadi seorang insan .

My Followers

COLLAGE

Halaman

Blog Archive

POPULAR POSTS

GILE - GILE

Hujan - Ke Selatan (2012)